Sp0iLéD AnGéL Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 29 Nerden : SbL*m iN yaNındaN x) Ruh HaLiM.. : Tuttugu TaKım: : Fun KlüP: : Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Seviye..: BaSaRı Puanı.. Rep puanı: (50/65)
| Konu: Losing Grip Ne Anlatıyor?? Ptsi Ağus. 04, 2008 12:09 am | |
| Avril "Let Go"daki şarkılarından en çok "Losing Grip"i sevdiğini açıkça söylüyor. Avril Lavigne,"Losing Grip"i adı sanı belli ama gizli bir eski sevgilisi için yazdı.Bu eski sevgilinin Avril'in eski gitaristi Jesse Colburn olduğu tahmin ediliyor.
Peki "Losing Grip" ne anlatıyor?
Şarkıda sevgilisine gerçekten kızındı."Hakimiyetimi kaybediyorum,bir yolculuğa çıkıyorum ve bu kez yalnızım"diyordu.Avril'e daha sonra kim bu çocuk diye sorulduğundaysa "Artık onu önemsemiyorum ama bana güzel bir şarkı kazandırdığı için seviniyorum" cevabını veriyordu. Bu eski sevgilinin Avril'in eski gitaristi Jesse Colbourn olduğu tahmin ediliyor.Colbourn,Avril'in eski sevgilisiydi aşk bittikten sonra iş başlamıştı Jesse Avril için gitar çalıyordu ama Avril'le Deryck'in aşkları başladığı gün Jesse gruptan ayrıldı. "Losing Grip" en güzel şarkılarını kızgınken söyleyen Avril'in en kızgın şarkısı... Alıntıdır...!!! ((Dream Dergi))
En son Sp0iLéD AnGéL tarafından Ptsi Ağus. 04, 2008 11:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 30 Nerden : BiLL'min dizinin Dißi x] Tuttugu TaKım: : Fun KlüP: : Kayıt tarihi : 14/07/08
Kişi sayfası Seviye..: ADMin Rep puanı: (1000/1000)
| Konu: Geri: Losing Grip Ne Anlatıyor?? Ptsi Ağus. 04, 2008 5:29 am | |
| evet bunu dream'ın gecen yılki tmmz ayı sayısında okumustum yanlıs hatırlamıosam..Saol paylasım içn.. | |
|
Sp0iLéD AnGéL Süper moderatör
Mesaj Sayısı : 298 Yaş : 29 Nerden : SbL*m iN yaNındaN x) Ruh HaLiM.. : Tuttugu TaKım: : Fun KlüP: : Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Seviye..: BaSaRı Puanı.. Rep puanı: (50/65)
| Konu: Geri: Losing Grip Ne Anlatıyor?? Ptsi Ağus. 04, 2008 11:47 am | |
| Evt bende ordan aldım ama alıntıdır yazmayı unutmuşumm... | |
|
berrin
Mesaj Sayısı : 8 Tuttugu TaKım: : Fun KlüP: : Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Losing Grip Ne Anlatıyor?? Ptsi Ağus. 04, 2008 3:16 pm | |
| paylaşım için sağol bilmiyodum | |
|
ßLack.AngeL Deneme Mod.
Mesaj Sayısı : 96 Tuttugu TaKım: : Fun KlüP: : Kayıt tarihi : 05/08/08
| Konu: Geri: Losing Grip Ne Anlatıyor?? Salı Ağus. 05, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
thebestdamnthing Yeni Üye.
Mesaj Sayısı : 251 Yaş : 28 Nerden : BiLmem =D Kayıt tarihi : 14/07/08
| Konu: Geri: Losing Grip Ne Anlatıyor?? Cuma Ağus. 08, 2008 12:06 pm | |
| Gerçekten bu şarkıyı dinleyince sinir olunuyor bazı şeylere =D Ben çok seviyorum ... | |
|